Ebelere Odaklan Fotoğraf Yarışması Duyurusu

"EBELERE ODAKLAN" TEMALI ÖDÜLLÜ FOTOĞRAF YARIŞMASI

Üsküdar Üniversitesi SBF Ebelik Bölümü tarafından gerçekleştirilecek olan “Sürdürülebilir Gelecek İçin; Ebeler Her Yerde” sempozyumda “Ebelere Odaklan” temalı fotoğraf yarışması yapılacaktır. Yarışma katılmak isteyen herkese açıktır. Fotoğraflar ebeliksempozyumu@uskudar.edu.tr adresine gönderilecektir.

Fotoğraf yarışması kayıt formunu indirmek için tıklayınız.

Yarışma Takvimi

• Başvuru Tarihi: 15 – 30 Nisan 2021
  • Seçici Kurul Değerlendirmesi*: 5 Mayıs 2021
  • Sonuçların Açıklanması: 5 Mayıs 2021

*Değerlendirme Kurulu kongre katılımcıları tarafından fotoğrafların oylaması ile gerçekleşecektir.

Katılım Koşulları

• Yarışmaya katılım ücretsizdir.
  • Yarışma herkese açıktır.
  • Her yarışmacı 1 adet fotoğraf gönderme hakkına sahiptir.
  • Fotoğrafların “Ebelere Odaklan” temasına uygun olarak çekilmesi gerekmektedir. Temaya uygun olmayan fotoğraflar ön seçim kurulu değerlendirilmesine tabi tutulacaktır.

Diğer Hususlar

• Yarışma elektronik posta “ebeliksempozyumu@uskudar.edu.tr ” adresine fotoğraf gönderen tüm yarışmacılar belirtilen yarışma katılım koşullarına uymayı kabul etmiş sayılır.
  • Sempozyumun online olması nedeniyle ödül töreni yapılmayacaktır. Dereceye giren yarışmacıların isimleri sempozyumun kapanışından önce ilan edilecektir. Ödüller dereceye giren kişilerin kendilerine teslim edilecektir.

Ön Seçici Kurul

• Prof. Dr. Güler CİMETE (Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölüm Başkanı)
  • Dr. Öğr. Üyesi Tuğba YILMAZ ESENCAN (Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü)
  • Öğr. Gör. Ayça DEMİR YILDIRIM (Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü)